18 d’octubre del 2007

Frases i titular

Ho he sentit ja més d'una vegada en converses normals on treballo.


--Està més desprestigiat que el tribunal constitucional!

I a la ràdio, en dues emissores difererents en dies distints:

--Això ja sembla Catalunya! Res no funciona!

Llegeixo avui un titular del diari: Catalunya perd 75 companyies en un any i volum de facturació.

Bé, potser que comencem a passar cap a Venècia...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Mira... això em toca molt a mi. El meu pare treballa a la fàbrica de la Mercedes Benz que hi ha al costat de la Maquinista. No sé si t'has assabentat que la tanquen. Encara que la companyia ho hagi venut a la premsa com a un trasllat, és un tancament.

Anem bé...

Anònim ha dit...

Això és la història de Catalunya. Quan els del forat del donut s'adonen que los coses ens van una mica be, fan el que poden per fastidiar-nos. El PP es va passar la darrera legislatura enfortin València com a port d'entrada a la penisola en detriment de Barcelona i més.... El pare ja ho deia, i això que va morir just una any darrera del dictador, "mani qui mani a Madrid, sempre ens faran la punyeta". Ara sembla que s'han de recuperar la manca d'inversió amb infraestructures,... ara que les empreses ja marxen.
Però si hem subsistit 1000 anys d'història, podrem subsistir 1000 més pel capdevall. La única cosa que hem de fer és el que hem fet sempre: treballar.
A la revista "Negocios" de El Pais de fa un parell de diumenges, hi havia la relació de comunitats autònomes indexades per ordre de contribucions al PIB espanyol. La primera era Catalunya amb un 18,7%, la següent Madrid amb un 17,7% i les demés a molta distància. Imaginem que a Madrid no hi haguessin les seus centrals de les més gran multinacionals espanyoles, quina seria la contribució de Madrid al PIB?. Dons fixat, Tòfol, si tinguessim les infraestructures que necessitem, quina seria la nostra contribució al PIB nacional. Que es deixin de venecies i treballin una mica.
Per cert, els del forat de donut ve de la cançó que cantaven els meus fills fa temps: "Si espanya fons un donut, Madrid no existiria" ¿!!!!? Com volguen dir!!!!!!